Custom Ontwerp

Ik help je graag bij het creëren van een gepersonaliseerde illustratie, huisdierportret, uitnodiging, stadskaart, logo.. noem maar op! Past mijn stijl bij jou? Dan lijkt het mij leuk om de samenwerking aan te gaan!

Hoe werkt het?
Stuur mij een mail via raatjes.svenja@gmail.com met een vrijblijvend bericht met jouw wensen (denk aan formaat, kleuren, evt. accessoires zoals het ontwerp voor een sluitzegel etc.). Ik neem dan contact met je op. Als je nog niet precies weet wat je wil dan denk ik graag met je mee. Ik vind het daarbij prettig om telefonisch kennis te maken zodat we alvast kunnen brainstormen en ik nog wat meer kan uitvragen over wat jouw wensen zijn. Ook zal ik je altijd vragen om een aantal beelden toe te sturen die je aanspreken. Dit maakt mijn beeld voor de opdracht nog completer. Vervolgens zal ik een vrijblijvende offerte maken. Omdat elk ontwerp uniek is er veel verschillende mogelijkheden zijn werk ik op basis van offerte. Hieronder kun je de starttarieven zien zodat je wat richting hebt wat betreft de prijs.

Zodra je akkoord ben met deze offerte zal ik starten met het eerste ontwerp. Als je blij bent met de hoofdlijnen van het voorbeeld dan gaan we verder met het inrichten van de illustratie. Ik hanteer vervolgens 3 rondes waarin aanpassingen en correcties kunnen worden verwerkt. Dit betekent dat ik nog 3 keer de kaart kan / zal aanpassen qua tekst en ontwerp. Mocht je niet uitkomen in deze 3 rondes dan is het altijd mogelijk om extra rondes bij te boeken. De starttarieven van mijn werk vind je op deze pagina.

Ik regel mijn drukwerk bij mijn vaste drukker in Utrecht: de Kopijwinkel. Mocht je echter een voorkeur hebben om zelf een drukker uit te kiezen of zelf het contact met de drukker te onderhouden dan kan dat uiteraard ook.

Gemiddeld duurt een ontwerpproces waarbij we allebei zonder haast op elkaar hoeven te reageren ongeveer 1 tot 2 maanden. Dit betekent dat je niet te lang moet wachten met contact opnemen! Mocht je toch op kortere termijn een ontwerp willen laat dit dan weten in je berichtje, ik zal dan kijken wat mogelijk is.

Starttarieven (Excl. BTW)

Illustratie (fineliner, aquarel of digitaal)*vanaf €80
Keramiek (bord of tegel) met illustratie€60
Stads-, Streek- of Landkaart*vanaf €150
Geboortekaartje*€150
Optioneel extra bij te bestellen producten:
Geboorteposter€20
Sticker€20
Kraamfeest kaartje€35
Trouwkaart*€150
Optioneel extra bij te bestellen producten:
Trouwposter€20
Sticker€20
Menukaart ontwerp€20
*Prijzen zijn exclusief printkosten, enveloppen, verzendkosten etc.