Werkwijze

Ik help je graag bij het creëren van een gepersonaliseerde illustratie, uitnodiging, bordje, tegeltje, huisportret… noem maar op. Past mijn stijl bij jou? Dan lijkt het me leuk om de samenwerking aan te gaan!

Hoe werkt het en wat kun je verwachten?

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt (deze vind je onderaan deze pagina) waarin je jouw wensen kenbaar hebt gemaakt (denk aan formaat, kleuren, evt. accessoires zoals het ontwerp voor een sluitzegel, een extra uitnodiging etc.) neem ik contact met je op. Ik vind het daarbij prettig om telefonisch kennis te maken zodat we alvast kunnen brainstormen en ik nog wat meer kan uitvragen over wat jouw wensen zijn. Ook zal ik je altijd vragen om een aantal beelden te sturen die je aanspreken. Dit maakt mijn beeld nog completer. Vervolgens zal ik een vrijblijvende offerte maken.

Zodra je akkoord ben met deze offerte zal ik starten met het eerste ontwerp. Als je blij bent met de hoofdlijnen van het voorbeeld dan gaan we verder met het inrichten van de illustratie. Ik hanteer vervolgens 3 rondes waarin aanpassingen en correcties kunnen worden verwerkt. Dit betekent dat ik nog 3 keer de kaart kan / zal aanpassen qua tekst en ontwerp. Mocht je niet uitkomen in deze 3 rondes dan is het altijd mogelijk om extra rondes bij te boeken. De starttarieven van mijn werk vind je hier.

Ik regel mijn drukwerk bij mijn vaste drukker in Utrecht: de Kopijwinkel. Mocht je echter een voorkeur hebben om zelf een drukker uit te kiezen of zelf het contact met de drukker te onderhouden dan kan dat uiteraard ook.

Gemiddeld duurt een ontwerpproces waarbij we allebei zonder haast op elkaar hoeven te reageren ongeveer 1 tot 2 maanden. Dit betekent dat je niet te lang moet wachten met contact opnemen! Mocht je toch op kortere termijn een ontwerp willen laat dit dan weten in je berichtje, ik zal dan kijken of ik voldoende ruimte heb.